Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ "ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ"

       
    Στο πλαίσιο του 7ου Μαθητικού Συνεδρίου "Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα" διοργανώθηκε ο 4ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός , με θέμα ¨Παθητικό Κάπνισμα" στον οποίο συμμετείχε και ομάδα μαθητών του Σχολείου μας από τις τάξεις Ε΄και ΣΤ΄Δημοτικού. Την όλη προσπάθεια συντόνισε η Καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Άλμα Μπακιάΐ, η οποία είχε την επιμέλεια της όλης εργασίας και την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των εικαστικών έργων των μαθητών και φυσικά εισέπραξε - μαζί με τους μαθητές - και τα συγχαρητήρια της Επιτροπής. Στα έργα των μαθητών μπορεί κανείς να διακρίνει την πρωτοτυπία των μηνυμάτων τους και το πως βλέπουν οι ίδιοι το παθητικό κάπνισμα. Παραθέτουμε την επιστολή που μας έστειλε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου κ.Ευαγγελοπούλου:



Αξιότιμε κ. Διευθυντά, 

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε σας προσωπικά, στους συνεργάτες σας και στις μαθήτριες και τους μαθητές του Σχολείου σας, Καλή Χρονιά.

Θα θέλαμε επίσης να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή των μαθητριών και των μαθητών σας στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, στο πλαίσιο του 7ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου " Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα".

Επίσης σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μας στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό, Κυρία Άλμα Μπακιάΐ, που είχε την επιμέλεια της προσπάθειας των παιδιών.

Σας επισυνάπτουμε αρχείο με τα ονόματα των συμμετεχόντων μαθητών του Σχολείου σας.

Με θερμές ευχαριστίες
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου
Βάσω Ευαγγελοπούλου















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου