Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής  «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΟΥ» 2017. 

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Μεξικού και το Ινστιτούτο των Μεξικανών στο Εξωτερικό (ΙΜΕ) προσκάλεσαν  παιδιά μεταξύ 6 και 14 ετών, να συμμετάσχουν στον 21ο Διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής, με φετινό θέμα την πεταλούδα μονάρχη.

Τα παιδιά ζωγράφισαν  την πεταλούδα μονάρχη στο φυσικό της περιβάλλον, τα στάδια της ζωής της, την μετανάστευση της από τον Καναδά, τις ΗΠΑ και το Μεξικό, ή/και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην πορεία και τον προορισμό της.

Για τον διαγωνισμό, οι ζωγραφιές πραγματοποιήθηκαν σε τετράγωνο χαρτόνι (διαστάσεις 30 x 30 εκατοστά), με μολύβια, ακριλικά, ακουαρέλες, παστέλ ή οποιοδήποτε υλικό της επιλογής των μαθητών.

     Στον διαγωνισμό συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά από όλο τον κόσμο και από το σχολείο μας συμμετείχαν όλοι οι μαθητές με υπεύθυνο εκπαιδευτικό την Καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Μπακίαϊ Άλμα. Παραθέτουμε μερικά έργα των μαθητών|: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου